Naar hoofdinhoud

Omnidex

Intermediair

Alleen de beste kandidaat telt!
 
Wilt u gratis kunnen reageren op actuele vacatures van uiteenlopende werkgevers in heel Nederland?
Komt u ook graag aan tafel bij werkgevers waar u normaal moeilijk binnenkomt?
Wilt u besparen op tijdrovende acquisitie en op personeelskosten?
 
Dan is Omnidex onmisbaar voor u.

Hoe werkt het?

Na registratie kunt u kosteloos en vrijblijvend reageren op elke vacature die door werkgevers in ons systeem is ingevoerd. Elke door u aangeboden kandidaat wordt door Omnidex gematcht op basis van de totaalscore op de specifieke vragen van de werkgever. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met de 'harde' eisen, maar ook met de cultuurdragende kerncompetenties van de kandidaat.
U wilt uiteindelijk dat een kandidaat ook goed binnen het team van de werkgever past.

U kunt Omnidex gebruiken als aqcuisitietool, zonder dat u veel tijd kwijt bent aan het bezoeken van potentiële werkgevers. U reageert direct met het aanbieden van de best passende kandidaat voor de gevraagde vacature. Omnidex sorteert de reacties van uitzendbureaus en intermediairs op basis van relevantie voor de werkgever. De werkgever kiest zelf de kandida(a)t(en) die hij of zij wil uitnodigen, waarna uw NAW-gegevens samen met het CV van de kandidaat aan de werkgever worden doorgegeven. De werkgever neemt hierna contact met u op voor een afspraak of u kunt de kandidaat direct langs sturen.
Omnidex is géén partij tijdens de onderhandelingen.

Wanneer u de vacature succesvol heeft ingevuld, zal Omnidex u vanaf de eerste werkdag op basis van de opgegeven contracturen van de werkgever, € 1,- excl. 21% BTW per contractuur factureren.

Stel: U plaatst een kandidaat voor 12 uur per week bij een werkgever. Omnidex zal dan € 12,- excl. 21% BTW per week aan u factureren vanaf de eerste werkweek tot einde contract, met een maximum van 26 werkweken. Ongeacht overwerk, vakanties of ziekte van de kandidaat.Wanneer de kandidaat na dit half jaar nog steeds werkzaam is bij de werkgever, zal Omnidex haar facturatie stoppen. Omnidex factureert u dus maximaal één volledig half jaar per plaatsing.

Contractveranderingen of beëindiging van het dienstverband, dient u tijdig aan Omnidex door te geven. Omnidex toetst wijzigingen of beĆ«indigingen bij de werkgever. Na bevestiging van de werkgever, wordt de facturatie de week erop automatisch aangepast. Misbruik van Omnidex wordt bestraft door uitsluiting van het systeem.