Naar hoofdinhoud

Omnidex

Pers

Wilt u contact met Omnidex voor persdoeleinden of gegevens van Omnidex gebruiken voor een publicatie? Neemt u dan contact op met Omnidex via pers@omnidex.nl.
 

Omnidex in de media


03-05-2019

Nieuw wervingssysteem helpt bij zoektocht naar flexkrachten

Uitzendbureaus nu via Omnidex toegang tot Roompot Vakanties

Kamperland, 03 mei 2019 – Om sneller en makkelijker flexibel personeel te werven gaat Roompot Vakanties gebruik maken van het nieuw ontwikkelde programma Omnidex. Op drukke zomerse dagen heeft de vakantieaanbieder heel veel extra schoonmakers en horecamedewerkers nodig en dankzij dit nieuwe systeem kan Roompot potentieel putten uit het landelijke bestand van uitzendorganisaties, waardoor het zoekgebied aanzienlijk wordt uitgebreid.

Omnidex is een voorselectiesysteem op het gebied van flexwerk dat werkgevers koppelt aan flexkrachten die staan ingeschreven bij alle uitzendbureaus en erkende intermediairs. Dankzij de implementatie van dit nieuwe systeem zal het zoeken en vinden van geschikte kandidaten sneller gaan dan als ieder uitzendbureau apart benaderd moet worden. Ook wordt het zoekgebied tevens sterk uitgebreid. In potentie kunnen namelijk alle uitzendorganisaties in Nederland zich inschrijven en op aanvragen van Roompot reageren.

Uitkomst

Jurgen van Cutsem, CEO van Roompot Vakanties: "Dit systeem vormt een uitkomst voor ons, zeker nu het drukke vakantieseizoen weer nadert. Het vinden van voldoende goede krachten is in onze sector de grootste uitdaging. We zijn dan ook blij dat een deel van dit proces met Omnidex wordt ondersteund."

Omnidex selecteert niet alleen op opleiding en werkervaring, maar kijkt ook naar kwaliteiten als klantgerichtheid en naar sociale competenties. "We focussen ons puur op de inhoud van de kandidaten en kijken niet via welk uitzendbureau ze bij ons zijn aangemeld", aldus directeur van Omnidex Roy van der Maas. Uitzenders kunnen het systeem gebruiken naast hun huidige acquisitie en relatiebeheer.

Over Omnidex

Omnidex is een nieuw voorselectiesysteem op het gebied van flexwerk. Het ontzorgt werkgevers door, onder andere, veel kostbare tijd te besparen binnen de selectieprocedures van uitzendbureaus en tijdelijke werknemers. Ook verbetert het de inkooppositie, omdat in potentie alle uitzendorganisaties in Nederland op aanvragen kunnen reageren. Voor uitzendbureaus is Omnidex een praktische en effectieve manier om kandidaten aan te bieden bij nieuwe werkgevers. Voor werkgevers vergroot het systeem de kans op een succesvolle match tussen kandidaat en bedrijf. Uitzenders kunnen gratis van het systeem gebruikmaken en betalen alleen bij een succesvolle plaatsing een kleine fee. Op korte termijn kunnen werkgevers en uitzendbureaus ook uitgebreide persoonlijkheidstesten bij Omnidex afnemen.

Over Roompot Vakanties

Roompot Vakanties is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland. Meer dan 2600 medewerkers staan klaar om de gasten samen te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 10 miljoen overnachtingen geboekt in de tientallen eigen vakantieparken in Nederland en Duitsland. Ook biedt Roompot Vakanties nog meer dan 170 vakantiebestemmingen aan in Europa, waarvan de meeste in Frankrijk en België. Naast vakantieparken en campings heeft Roompot Vakanties een breed palet aan accommodaties zoals hotels en resorts; van comfortabel tot zeer luxe.